Rólunk

Engedd meg, hogy a ZONE EXPRESS bemutassa szolgáltatásait, amelyekkel reméljük elnyerjük tetszésed és a jövőben a ZONE EXPRESS-t bízod meg csomagjai kézbesítésével.

Cégünk évtizedek óta megbízható és stabil piaci szereplőkkel együttműködve kínál mind a lakossági, mind az üzleti ügyfelek igényeinek megfelelő szállítási szolgáltatásokat. A ZONE EXPRESS (továbbiakban: Szolgáltató) partnerei országos és globális lefedettségének, rendszerének és szakértelmének köszönhetően a nemzetközi és belföldi futár expressz valamint csomagpiac egyik legújabb – és egyben legfiatalabb szállítás-szervező szolgáltatója.


A Szolgáltató – és annak partnerei sikerének titka az innováció, az ügyfélközpontúság és a megbízhatóság. Elődcégünk 2019-es indulásakor a COVID-19 világjárvány is megjelent, amely nem csak partnereinkre de közvetlenül ránk is hatalmas nyomást gyakorolt. A koronavírus okozta nehézségek ellenére napról napra, hónapról hónapra képesek voltunk növekedni és erős faként gyökeret verni a magyar piacon. Büszkék vagyunk rá, hogy huszonéves fiatalokból álló lelkes kis csapatunk szakszerű és profi támogatást tud nyújtani mind az üzleti úgy a magán megbízóknak egyaránt.

Főtevékenységünk a Nemzetközi légi Expressz és közúti Standard szállítmányozás, de természetesen országhatáron belül is szállítunk raklapos küldeményeket, standard csomagokat és leveleket kiemelt partnereink segítségével.

Nemzetközi viszonylatban Expressz és Standard, valamint az Expressz szolgáltatások különböző variációi érhetőek el, melyeknél az Express tranzit légi úton, az Standard pedig közúton történő szállítási szolgáltatást foglal magában. A listaártól eltérő, kedvezményes nemzetközi és belföldi szállítási szolgáltatásainkat a már meglévő üzleti ügyfeleinknek biztosítjuk, ezért amennyiben Ön és vállalata rendszeres feladó, úgy érdemes ajánlatot kérnie a mennyiségi kedvezmények igénybevételéért. Szerződéskötést követően 3 hónappal havi átlagolást készítünk, melyben az átlag csomagszám ismeretében teljesen egyedi, a belépőnél is kedvezőbb tarfiatáblázatot igényelhetnek.

Érdekli, hogy kikkel szállítunk?

Partnereink