You are currently viewing KORONAVÍRUS INFORMÁCIÓK

KORONAVÍRUS INFORMÁCIÓK

Szeretnénk tájékoztatni eseti és szerződött Ügyfeleinket, hogy a COVID-19 világjárvány alatt továbbra is zavartalanul működik a csomag- és áruszállítás Magyarországon, Európában és a világ többi pontján!

Az országokra vonatkozó friss információk szerint az esetleges korlátozások nem érintik az áruforgalmat, így csomagok, raklapos áruk és dokumentációk szállítása egyaránt elérhető magánszemélyeknek és üzleti feladóknak egyaránt.

Mi is és Partnereink is minden szükséges óvintézkedést megteszünk kollégáink és ügyfeleink egészségének védelme érdekében, illetve a járványügyi szabályozásokat ahogy eddig is, továbbra is betartjuk.

A világjárvány miatt az internetes kereskedelem illetve az egyes országok közötti beutazási korlátozások miatt a szállítandó áruk mennyisége a sokszorosára nőtt, így lényegében az év minden napján a logisztikai szolgáltatók soha nem látott mennyiségekkel szolgálják ki mind a megbízókat úgy a címzetteket. A rendkívüli árumennyiség emelkedése miatt Partnereink a pénz-visszafizetési ill. az tranzitidő garanciát átmenetileg felfüggesztették, és nyomatékosan felhívják a figyelmet a helyes címzésre valamint a kapcsolattartási adatok (telefonszám, email cím) helyes megadására. Ezen információk hiányában a csomagkézbesítéshez köthető tranzit késés lecsökkenthető.

Az áruforgalomban némi késés tapasztalható (főleg export és import küldeményeknél) a már fentebb is említett rendkívüli forgalomnövekedés miatt, ezért kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket a dokumentációk helyes kitöltésében.

Az orrot és szájat eltakaró maszk viselése nem ciki, ezért kérjük hord Te is kölcsönös érdekünkből!