Gyakori kérdések

Összeszedtük a legtöbbször feltett kérdéseket, hogy ezzel is segítsünk.

Nem kötelessége, minden esetben neked kell becsomagolni és ragasztóval ellátni a külső csomagolást. Ettől függetlenül futárjaink természetesen elláthatnak tanácsokkal és adott esetben segíthetnek is… kérjük, nézd meg csomagolási segédletünkett itt: [link]

Igen, ugyanis a szállítási dokumentációkat és vámpapírokat (amelyeket emailben küldünk el megrendelés után) csak nyomtatott formában lehet csatolni az áruhoz.

Fél kg-os toleranciát alkalmazunk. Példa: A megrendelésed 1kg-os csomag szállítására adtad le. Amennyiben a csomag nem haladja meg a 1,5kg-os tényleges és/vagy térfogatsúlyt, nem számlázzuk ki a különbözetet. Ha viszont a csomag súlya 4kg, akkor az árkülönbözetet természetesen kiszámlázzuk.
Minden küldemény méretét és súlyát megmérjük a központi elosztó HUB-ban, és amennyiben fél kg-nál nagyobb súlybéli, és/vagy oldalanként 3 centiméternél nagyobb eltérés mutatkozik úgy a különbözeti összeget számlázzuk ki.

Észak-Korea, Oroszország, Fehéroroszországot (Belarusz) és Ukrajna.

A világ bármely pontjára szállítunk, nálunk nincs nemleges válasz! Azonban szankcionált országok előfordulhatnak, ahova korlátozottan van lehetőség szállításra, vagy csak egy szűk termékkör küldhető. Ha egzotikus vagy arab országokba szeretnél feladni, kérjük mindenképpen érdeklődj előzetesen a +36 1 999 0405 ügyfélszolgálati számunkon.

Minden esetben banki átutalással, vagy online fizetési linken keresztül bankkártyával tudsz fizetni. Készpénzfizetésre nincs lehetőség, és nem is lesz.

Minden esetben e-díjbekérő számlát és e-számlát állítunk ki. Papír alapú számla igénylésére nincs lehetőség.

Nincs, minden igényre van megoldásunk. Ha 1000 tonna árud van, azt is kiemelten gyorsan eljuttatjuk a világ bármely pontjára! Keress minket bizalommal!

Nincs, utánvétes szállítást kizárólag állandó, szerződéses ügyfeleknek vállalunk.

Ha a feladó igényelt SMS értesítést a szállításról, akkor SMS-ben értesítjük a címzettet a csomag felvételéről, a szállítási státuszokról és a kézbesítés napjáról. Ezen kívül az email értesítés automatikusan díjmentesen választható.