BELFÖLDI SZÁLLÍTÁS HÁZTÓL-HÁZIG
24 ÓRÁN BELÜL

Csomagot szeretne belföldön feladni? Csak adja meg az űrlapon található adatokat és hétköznap 8 – 19 óra között 2 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Adategyeztetés után a csomagot felvesszük majd kiszállítjuk a címzett részére. 
További információkért kérjük, görgessen a belföldi lap aljára.

SZÁLLÍTÁSI ÁRAINK

Áraink forintban értendő nettó díjak. Áfa nem kerül felszámításra

Az árlista kizárólag 30kg-nál nem nehezebb,
90 x 75 x 70 cm-nél nem nagyobb küldeményekre vonatkozik. 

Amennyiben a küldemény bármely oldala meghaladja a 90 centimétert,
a küldemény elszállítását feltételesen tudjuk vállalni.

Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy autóalkatrészeket kizárólag becsomagolva tudunk szállítani.
(dobozolva, vagy legalább 15cm vastagon kell ellátni buborékos fóliával) 

Kérjük, mérethatár feletti küldeményük szállítási igényét ügyfélszolgálatunkon jelezzék.

MAGYARORSZÁGON BELÜLI SZÁLLÍTÁSI DÍJAINK:

 0-1 kg | 2990 Ft
2-3 kg | 3490 Ft
3-5 kg | 3990 Ft
5-7 kg | 4990 Ft
7-10 kg | 5990 Ft
10-15 kg | 7990 Ft
15-20 kg | 8490 Ft
20-25 kg | 9490 Ft
25-30 kg | 9990 Ft

SMS értesítés: 250 Ft 
E-mail értesítés: díjmentes
Telefonos értesítés: díjmentes
Törékeny felár: 1250 Ft
Utánvétkezelés: 1500 Ft
* Szombati kiszállítás: 10.000 Ft / csomag

* Pénteken felvett küldeményeket szombati napon 14:00 óra előtt szállítjuk ki
 a megbízásban szereplő kézbesítési címre Magyarország teljes területén, irányítószámtól függetlenül.

A CSOMAGFELADÁS MENETE

1. Az űrlap sikeres kitöltése után visszaigazoljuk rendelését egy automatikus e-mailben.

2. A munkatársunk egyeztet telefonon a feladóval, munkanapokon 8-19 óra között, 2 órán belül.

3. A megbeszélt időpontban a futár kiáll a csomagért.

4. Ön átadja a csomagot a futárnak, a kézbesítő pedig felcimkézi a küldeményt. Önnek nem kell megcímeznie a csomagot.

5. A felvételt követő munkanapon munkaidő végéig kézbesítjük a küldeményt a címzett részére. Ha van utánvét, csak akkor adjuk át a csomagot, ha a címzett kifizette az utánvét értékét.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Az utánvétes csomagküldés legnagyobb előnye a biztonság. Pontosabban az, hogy így biztos lehetsz abban, hogy az az illető vette át a csomagodat, akinek válóban szántad a küldeményt. És hogy hogyan lehetsz ebben biztos? Úgy, hogy az elküldött csomagodat csakis abban az esetben veheti át a címzett, ha annak az ellenértékét kifizeti partnereink futárának.

Miután átadásra került a csomag, és a címzett kifizette az utánvét összegét, ezt az összeget utaljuk a bankszámládra 8 munkanapon belül. Ha pedig még ennél is biztosabb szeretnél lenni abban, hogy a címzett átvette a csomagodat, akkor bizonyos esetekben átvételi igazolást is igényelhetsz.

Erre figyelj, amikor utánvétes csomagküldést intézel: Az egyik legfontosabb dolog, amire figyelned kell, az nem meglepő módon maga az utánvét összege. Mert még ha egyértelműnek is tűnik, nem egyszer volt már arra példa, hogy figyelmetlenség miatt ebből adódtak félreértések. Persze ezeket rendkívül egyszerű elkerülni, ha már tudod, hogy mire kell figyelned. Az utánvét összege ugyanis nem csak a csomag értékére vonatkozhat: vonatkozhat ez a szállítás költségére is.

Ebből adódóan három különböző módon is rendezheted az utánvétes csomagküldést: – A címzett csak a csomag értékét fizeti ki Egyszerűen jelöld be a csomag adatainál az „utánvét” lehetőséget. Ezek után beírhatod a csomag értékét, és a bankszámla számot is amire megszeretnéd kapni az utánvét összegét. – A címzett csak a szállítás értékét fizeti ki.

Ugyanúgy kell eljárnod, mint az előző pontnál, de ilyenkor a csomag értéke helyett csak a fuvar költségét és az utánvét kezelési díját kell beírnod. – A címzett a csomag ÉS a szállítás értékét is kifizeti Ilyenkor csupán arra kell figyelned, hogy a beírt csomag értékéhez a szállítás költségét is add hozzá. Triviálisnak tűnhet, de születtek már nagyobb hibák is figyelmetlenségből.

Amire még érdemes figyelned az utánvétes csomagküldésnél: A csomagfeladás után már nem lesz lehetőséged módosítani az utánvét összegét, úgyhogy ezért sem érdemes elkapkodni ennek a kiszámolását. Természetesen tévedni emberi dolog, úgyhogy ha netán mégsem a helyes összeget írtad volna be, akkor ezt csak a rendelésed törlésével tudod kijavítani és ezt is csak akkor tudod már törölni, ha a futár még nem vette fel tőled a küldeményt. Amennyiben belföldi csomagküldést intézel, a maximális utánvét összeg bruttó 500 000 Ft.

Nincs, minden esetben neked kell becsomagolni és ragasztóval lezárni a külső csomagolást.

Belföldi viszonylatban alap esetben nincs szükség nyomtatóra, de a külföldi csomagok vonalkódos címkéit és az árukísérő dokumentációt minden esetben kizárólag a megbízónak kell nyomtatnia és átadnia a futárnak a csomaggal együtt.

Fél kg-os toleranciát alkalmazunk, tehát egy példa: Ön a megrendelését 1kg-os csomag szállítására adta le. Amennyiben a csomag tényleges súlya nem haladja meg a 1,5kg-ot, nem számlázunk pótdíjat. Minden csomagunkat a partnereink központi elosztójában lemérnek, és amennyiben jelentős eltérés mutatkozik a beírt és tényleges súly között azt kiszámlázzuk a feladónak.

Nem, szolgátatásink export esetén 220 országba, import esetén 160 országból érhetőek el. További információkért kérjük kattintson az “Export” vagy “Import” lapfülek valamelyikére, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Nem lehet, kizárólag e-számlát állítunk ki.

Belföldön oldalunkon segítségével 30kg-ig tud feladni. Belföldi viszonylatban maximum 500kg-ig tudunk küldeményt szállítani. Amennyiben küldeménye meghaladja a 30kg-ot, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Nemzetközi szállítás esetén minden esetben egyedi ajánlatot adunk.

Az utánvétes csomagokat a futárok csak akkor adják át a címzettnek, ha az utánvét összege kifizetésre került. A sikeres kézbesítés után 8 munkanapon belül átutalással teljesítjük a kifizetést.

Munkanapokon 8-18 óra között. Munkaszüneti, ünnepi és pihenőnapokon csomagfelvételt és kiszállítást nem végeznek partnereink.

Amennyiben a csomagot az első kiszállítási napon nem tudja leadni a futár, következő munkanapon ismét megkísérli a kézbesítést. Ha akkor sem veszik át a küldeményt, díjmentesen visszaszállítjuk azt a feladónak.

Amennyiben a megrendelő kér SMS értesítést a címzettnek, abban az esetben automatikus SMS-ben értesítjük kora reggel a szállítás napján, a kézbesítést megelőzően pár órával. Ha a futárnak segítségre van szüksége a címmel kapcsolatban telefonálhat, de nem kötelessége.

Minden esetben banki átutalással és/vagy banki befizetéssel kell rendezni a szállítás díját és az esetleges egyéb felárakat. Lehetőséget biztosítunk késleltetett, utólagos fizetésre is. Ekkor a számlát a felvétel napján állítjuk ki, amit 3 napon belül kell kifizetni. A jogszabályban meghatározottak szerint amennyiben késedelembe esik a fizetéssel a megrendelő, az ügyet követelés-kezelő cégnek adjuk át.

Amennyiben megrendeli a csomagfelvételt és a futár már kiállt a helyszínre, kiszállási díjat számlázunk melynek mértéke a csomagszállítás árának 75%-a. Ha lemondaná rendelését, kérjük még a futár érkezése előtt lépjen velünk kapcsolatba, hogy elkerülhessük a kiszállási díj kiszámlázását.

Ha nem sikerült minden kérdésére választ kapnia, akkor írjon nekünk a live chaten keresztül vagy pedig a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek egyikén.

Close Menu

SIKERES ŰRLAP KITÖLTÉS!

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot Telefonon vagy E-mailben. 
Amennyiben kérdése lenne a csomagfeladással kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 9:00 – 18:00 óra között. 

Szeretné, hogy már holnapután kézbesítve legyen a csomagja?

Amennyiben munkanapokon 14:30-ig feladja online felületünkön a küldeményét valamint a számlaösszeget 18:00 óráig kiegyenlíti, – úgy a futár másnap (péntek esetén hétfőn) érkezik munkaidőben a feladandó csomag(ok)ért. 

Ha a küldemény-rögzítése 14:30 után történik, akkor nem tudjuk garantálni a másnapi felvételt és egy nappal meghosszabbodhat a folyamat.

A tájékoztatás nem teljeskörű, időérzékeny küldemény esetén lehetőség van aznapi felvételre is. Kérjük, sürgős szállítás esetén keresse fel értékesítési csapatunkat a +36 1 633 3993 telefonszámon vagy az info@zoneexpress.hu email címen.