Zone Express

ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

Küldeményei célba juttatására számos szolgáltatás közül választhat, melyet Ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítottunk ki. Legyen szó akár belföldi, akár nemzetközi import – export szállításról, borítéktól a csomagon át a raklapig… A ZONE EXPRESS-re és partnereire mindig számíthat.

Tudta? 
Az alábbiakon túl van lehetőség garantált 24 órán belüli szállításra is, szinte a világ bármely országába! 

USA

USA EXPORT szolgáltatások:

Royal Expressz Háztól-Házig

Kiszállítás az Egyesült Államok főbb üzleti nagyközpontjaiba légi úton, amerikai idő szerint másnap reggel 8:00 / 8:30 / 9:30 / 10:30 óráig. E szolgáltatással garantáljuk a másnapi kézbesítést a megadott határidőig

Expressz Háztól-Házig

Kiszállítás az Egyesült Államok területére bármely településére 1-2 munkanapon belül munkaidő végéig.

Standard Háztól-Házig

Kiszállítás az Egyesült Államok bármely településére a feladást követő 4-9 munkanapon belül, munkaidő végéig.

USA IMPORT szolgáltatások:

Royal Expressz Háztól-Házig

Behozatal Egyesült Államok bármely pontjáról, kiszállítás Magyarországon Budapestre és Megyeszékhelyekre 1-2 munkanapon belül reggel 9:30-ig, egyéb Magyarországi településekre 12:00 óráig.

Expressz Háztól-Házig

Behozatal az Egyesült Államok bármely pontjáról, kiszállítás Magyarország bármely településére a 1-3 munkanapon belül, munkaidő végéig.

Standard Háztól-Házig

Behozatal az Egyesült Államok bármely pontjáról, kiszállítás Magyarország bármely településre a feladást követő 6-10 munkanapon belül, munkaidő végéig.

Kanada

KANADA EXPORT szolgáltatások:

Royal Expressz Háztól-Házig

Kiszállítás Kanada főbb üzleti nagyközpontjaiba légi úton, helyi idő szerint reggel 8:00 / 8:30 / 9:30 / 10:30 óráig. E szolgáltatással garantáljuk a 48-72 órán belüli kézbesítést a megadott határidőig.

Expressz Háztól-Házig

Kiszállítás Kanada bármely településére 2-4 munkanapon belül munkaidő végéig.

Standard Háztól-Házig

Kiszállítás Kanada bármely településére a feladást követő 4-9 munkanapon belül, munkaidő végéig.

KANADA IMPORT szolgáltatások:

Royal Expressz Háztól-Házig

Behozatal Kanada bármely pontjáról, kiszállítás Magyarországon Budapestre és Megyeszékhelyekre 3 munkanapon belül reggel 9:30-ig, egyéb Magyarországi településekre 12:00 óráig.

Expressz Háztól-Házig

Behozatal az Egyesült Államok bármely pontjáról, kiszállítás Magyarország bármely településére a 5 munkanapon belül, munkaidő végéig.

Standard Háztól-Házig

Behozatal az Egyesült Államok bármely pontjáról, kiszállítás Magyarország bármely településre a feladást követő 5-9 munkanapon belül, munkaidő végéig.

Latin Amerika

Latin-Amerika régió EXPORT szolgáltatások:

Expressz Háztól-Házig

Kiszállítás bármely ország bármely településére 2-4 munkanapon belül munkaidő végéig.

Standard Háztól-Házig

Kiszállítás bármely ország bármely településére a feladást követő 6-9 munkanapon belül, munkaidő végéig.

Latin-Amerika régió IMPORT szolgáltatások:

Expressz Háztól-Házig

Behozatal bármely ország bármely pontjáról, kiszállítás Magyarország bármely településére a 2-6 munkanapon belül, munkaidő végéig.

Standard Háztól-Házig

Behozatal bármely ország bármely pontjáról, kiszállítás Magyarország bármely településre a feladást követő 5-9 munkanapon belül, munkaidő végéig.

Közel kelet / India

Közel-Kelet/India régió EXPORT szolgáltatások:

Expressz Háztól-Házig

Kiszállítás bármely ország településére 2-5 munkanapon belül munkaidő végéig.

Standard Háztól-Házig

Kiszállítás Kanada bármely településére a feladást követő 5-11 munkanapon belül, munkaidő végéig.

Közel-Kelet/India régió IMPORT szolgáltatások:

Expressz Háztól-Házig

Behozatal bármely ország bármely pontjáról, kiszállítás Magyarország bármely településére a 4-7 munkanapon belül, munkaidő végéig.

Standard Háztól-Házig

Behozatal bármely ország bármely pontjáról, kiszállítás Magyarország bármely településre a feladást követő 7-12 munkanapon belül, munkaidő végéig.

Ázsia

Ázsia régió EXPORT szolgáltatások:

Expressz Háztól-Házig

Kiszállítás bármely ország településére 1-3 munkanapon belül munkaidő végéig.

Standard Háztól-Házig

Kiszállítás bármely településére a feladást követő 4-7 munkanapon belül, munkaidő végéig.

Ázsia régió IMPORT szolgáltatások:

Expressz Háztól-Házig

Behozatal bármely ország bármely pontjáról, kiszállítás Magyarország bármely településére a 3-5 munkanapon belül, munkaidő végéig.

Standard Háztól-Házig

Behozatal bármely ország bármely pontjáról, kiszállítás Magyarország bármely településre a feladást követő 5-8 munkanapon belül, munkaidő végéig.

Afrika / Óceánia

Afrika és Óceánia régió EXPORT szolgáltatások:

Expressz Háztól-Házig

Kiszállítás bármely ország településére 1-3 munkanapon belül munkaidő végéig.

Standard Háztól-Házig

Kiszállítás bármely településére a feladást követő 4-7 munkanapon belül, munkaidő végéig.

Afrika és Óceánia régió IMPORT szolgáltatások:

Expressz Háztól-Házig

Behozatal bármely ország bármely pontjáról, kiszállítás Magyarország bármely településére a 5-8 munkanapon belül, munkaidő végéig.

Standard Háztól-Házig

Behozatal bármely ország bármely pontjáról, kiszállítás Magyarország bármely településre a feladást követő 8-10 munkanapon belül, munkaidő végéig.

Ezen szolgáltatások elérhetősége és a szállítási idők a választott feladási és kézbesítési helytől függően változhatnak. A COVID-19 világjárvány alatti korlátozások miatt egyes desztinációkban nem tudunk garanciát vállalni a késések elkerülésére, tekintettel az esetlegesen felmerülő megnövekedett határellenőrzésre mind a személy úgy az áruforgalomban, területi korlátozásokra, továbbá az esetleges időjárási körülmények késéseket eredményez(het)nek a csomagszállításban.

További szállítási szolgáltatások

DEDIKÁLT KÜLÖN AUTÓ

Az igényeinek leginkább megfelelő járművet biztosítjuk, legyen az rendkívül biztonságos furgon vagy teherautó. Ezen szolgáltatás gyors, rugalmas, precíz és természetesen háztól házig biztosított. A megrendelést követően a futár azonnal elindul a felvételi címre, majd személyesen ő indul el vele a célállomás felé, amely lehet belföld vagy Európai unió teljes területe. A szolgáltatás az év minden napján elérhető, megrendelését éjjel nappal leadhatja.

Speciális szállítás  minden igényre

Válassza az elérhető leggyorsabb vagy leggazdaságosabb útvonalat! Az igényeknek megfelelő csomagfelvételi és szállítási idő a világ bármely pontjára légi, vasúti, közúti vagy tengeri úton. A küldeményéhez EU-ban és világszerte biztosítani tudunk egy interkontinentális repülőgépet, komplett vasúti szerelvényt, kis-közepes-nyerges teherautókat, amely az áru felvételét követő legkésőbb 3 órán belül már elindulhat a célország felé. Rakománya kizárólag az Ön csomagjait fogja tartalmazni. Izgalmasan hangzik, igaz? Kézbesítés még aznap, vagy másnap a világ bármely pontjára légi úton, 20-50 nap alatt tengeren, vasúton 15-30 napon belül.

On Board Courier (OBC)

E szolgáltatást leginkább nagy cégeknek ajánljuk, amikor már a most is késő. Szakképzett, tapasztalt futárok személyesen szállítják a legközelebbi kereskedelmi repülő járattal szerződéseit, pályázati anyagjait, eszköz prototípusokat, nagy értékű egyéb küldeményeket. Idő kritikus szolgáltatás, árajánlatkérést követő 30 percen belül kiadjuk ajánlatunkat melynek elfogadási határideje a kiadást követően mindig egyedi, de általában egy óra. Elfogadás esetén azonnal megkezdjük a folyamatot, és az ajánlatkérést követően akár 1 órán belül már indul is repülővel a privát futár. A szolgáltatás történhet háztól-repülőtérig, háztól-házig, repülőtértől-házig vagy repülőtértől-repülőtérig. Minden esetben az egyedi igények figyelembevétel készítjük a legjobb árat tartalmazó szolgáltatás-csomagot.