ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

Küldeményei célba juttatására számos szolgáltatás közül választhat, melyet Ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítottunk ki. Legyen szó akár belföldi, akár nemzetközi import – export szállításról, borítéktól a csomagon át a raklapig… A ZONE EXPRESS-re és partnereire mindig számíthat.

Ezen szolgáltatások elérhetősége és a szállítási idők a választott feladási és kézbesítési helytől függően változhatnak. A szolgáltatások teljesülésére a COVID-19 világjárvány alatt garanciát nem vállalnak partnereink, tekintettel a megnövekedett határellenőrzésre, korlátozásokra, továbbá az esetleges időjárási körülmények késéseket eredményez(het)nek a csomagszállításban.

További szállítási szolgáltatások

DEDIKÁLT KÜLÖN AUTÓ

Az igényeinek leginkább megfelelő járművet biztosítjuk, legyen az rendkívül biztonságos furgon vagy teherautó. Ezen szolgáltatás gyors, rugalmas, precíz és természetesen háztól házig biztosított. A megrendelést követően a futár azonnal elindul a felvételi címre, majd személyesen ő indul el vele a célállomás felé, amely lehet belföld vagy Európai unió teljes területe. A szolgáltatás az év minden napján elérhető, megrendelését éjjel nappal leadhatja.

PRIVÁT FUTÁR

Ha csomag rendkívül fontos és/vagy értékes, ezt a szolgáltatást Önnek találták ki! Egy futár felveszi Önnél a csomagot, majd pedig a menetrend szerint elérhető legközelebbi kereskedelmi repülőgép járattal elindul a célország felé és ugyanazon személy adja át a küldeményt a címzett részére aki felvette a feladónál. Ez a szolgáltatás biztonságos, az év minden napján éjjel nappal elérhető.

KÜLÖNLEGES, SPECIÁLIS AZONNALI SZÁLLÍTÁS

Válassza az elérhető leggyorsabb útvonalat! Az igényeknek megfelelő csomagfelvételi és szállítási idő a világ bármely pontjára! A küldeményéhez EU-ban és világszerte biztosítani tudunk egy interkontinentális repülőgépet, amely a csomag felvételét követő legkésőbb 3 órán belül már fel is száll és elindul a célország felé. Rakománya kizárólag az Ön csomagjait fogja tartalmazni. Izgalmasan hangzik, igaz? Kézbesítés még aznap, vagy másnap a világ bármely pontjára.